ACTIE! PROMOCODE: GOPABLO100 VOOR DE 1STE 100 ORDERS!

Veelgestelde vragen

Mijn betaling is mislukt, wat kan ik het beste doen?

Kijk bij de bestellingen van je account of je daar de geplaatste bestelling terug kunt vinden. Bestelling gevonden? Dan kan je alsnog betalen, eventueel met een andere betaalmethode. 

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, hoe kan ik dit oplossen?

In het inlogscherm staat ‘Wachtwoord Vergeten?’ aangegeven. Klik hierop en voer het e-mailadres in dat je bij de registratie hebt gebruikt, je krijgt een e-mail met verdere instructie.

Waarvoor heb ik een account nodig?

Je kunt bij ons ook zonder account bestellen, dus het aanmaken van een account is niet nodig. Er zijn echter wel voordelen als je bestelt met een account.

Hoe verander ik het afleveradres van mijn account?

Zodra je ingelogd bent, zie je rechtsboven je accountnaam staan, klik hierop en selecteer ‘account’. Op deze pagina kan je de gegevens van je account wijzigen (ook je afleveradres). 

Is betellen bij Go Pablo veilig?

Bestellen bij Go Pablo is 100% veilig en wij hechten hier veel waarde aan. Go Pablo respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons bezorgt,  vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met jouw toestemming. Go Pablo zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend ter beschikking stellen van de derden die zijn betrokken bij het uitvoeren van je  bestelling.

Krijg ik automatisch e-mails als ik bij jullie bestel?

Na een bestelling bij Go Pablo krijg je enkel een e-mail ter bevestiging met factuur en een e-mail van PostNL. Geen advertentiemails dus op voorwaarde dat je  dit hebt aangevinkt tijdens het plaatsen van je bestelling.

Is mijn bestelling al verzonden?

Dit kan je zien aan de hand van  de Track & Trace code die je van de pakketdienst in je mailbox hebt gekregen.